1.SINIFLARIMIZ SAHNEDE PARLADILAR

31 Mayıs 2016 Salı akşamı A, B ve C şubeleri 2 Haziran 2016 Perşembe akşamı ise D ve E şubeleri öğrencileri anne ve babalarına bütün sene boyunca yapmış oldukları çalışmaları 3 Mart Azizoğlu Eğitim Kurumu Konferans Salonunda sundular. Velilerimiz, miniklerimizin hazırladığı gösterileri büyük bir coşkuyla ve heyecanla izlediler.

Mini mini birlerimiz söyledikleri Türkçe ve İngilizce şarkılarla, sundukları eğlenceli skeçlerle, modern dansları ve halk oyunları gösterileriyle izleyenlerin yüzlerini güldürdü.

Performanslarıyla izleyenleri de kendileri kadar eğlendiren miniklerimiz kapanışta gösteride emeği geçen tüm öğretmenleri ile dans ederek geceyi sonlandırdılar.

Bizleri bu denli gururlandıran miniklerimize ve bütün bir yıl emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

16.06.2016