1 VE 2.SINIFLARLA "KİŞİSEL SINIRLARIM" KONULU EĞİTİM

Siz izin vermediğiniz sürece hiç kimse kişisel alanınıza özgürce giremez.

Rehber Öğretmenimiz Yeşim ÇORUH GÜLER kişisel sınırlarını bilen bireyler yetiştirmek bu konuya ilişkin farkındalık kazandırabilmek için   1 ve 2. sınıf öğrencilerimize yönelik kişisel sınırların önemi ile ilgili bir eğitim gerçekleştirdi.

Her insanın kişilik özelliklerine, yetiştiği ortam ve kültüre göre değişen sınırları olabileceğini belirten Güler, bu sınırın yakın çevremiz için daha silik, başkaları için daha kalın ve keskin olabileceğini belirtti.

Bu eğitimle öğrencilerimiz çeşitli sorularla grup etkileşimi sağlayarak kişisel sınırların önemini kavradılar. "Kişisel Sınırlarım" isimli yaratıcı drama çalışmalarıyla öğrendiklerini eğlenerek içselleştirip kendi öğrenmelerini gerçekleştirme fırsatı buldular.

Karşınızdaki kişinin hayatınıza ne kadar dâhil olmasını istiyorsanız ona o kadar alan sağlayın

03.05.2017