2015-2016 EĞİTİM YILININ İLKOKUL SENEBAŞI VELİ TOPLANTILARI YAPILDI

ÇEK Özel 3 Mart Azizoğlu İlkokulu 2.,3. Ve 4. Sınıflarının 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının ilk veli toplantısı 10.10.2015 Cumartesi günü yapıldı.

Sınıf öğretmenlerimiz velilerimize; yıl içinde yapılacak olan okul içi ve dışı faaliyetler hakkında bilgi verdi. Öğrencilerin okuma alışkanlıklarının geliştirilmesi ve başarının arttırılması için okul-aile işbirliğinin önemi vurgulandı.

Branş öğretmenleri zümreler olarak toplantı sınıflarını ziyaret ederek kendilerini tanıtarak, dersleri ve yapılacak olan çalışmalar hakkında velileri bilgilendirdiler.

Okulumuzun imece usulü ile kurulan Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin yapılanmasından yola çıkılarak, birlikte çalışma ruhu oluşturmak, sorumluluk sahibi olmalarını sağlamak ve özgüvenlerini arttırmak amacı ile okulumuzda kurulan  "Çağdaş Eğitim Çocuk Kooperatifi"  Projesinin tanıtımı sorumlu öğretmenler Meryem ALAÇAM,  Caner Burak TANER, Gupse ÇELİK, Nevra BAYIK, Elif BAŞ, Sine ÇELİK tarafından sınıflara girilerek velilere tanıtımı yapıldı.

Çok verimli geçen veli toplantıları girişte veliler için hazırlanan ikramla sona erdi.

15.10.2015