2016-2017  EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SEMİNER ÇALIŞMALARINA  BAŞLADIK

2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SEMİNER ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

Özel 3 Mart Eğitim Kurumları'nda, 2016-2017 eğitim öğretim yılı sene başı seminer çalışmaları 22.08.2016 pazartesi günü başladı. Okul Müdürümüz Sayın Ayla Okumuş Konferans Salonunda tüm öğretmenleri kucaklayan hoş geldiniz mesajının ardından, yıl içerisinde yapılacak olan çalışmaların detaylarını içeren seminer dönemi çalışma takvimini öğretmenlerimizle birlikte gözden geçirdi ve çalışma takvimini tüm öğretmenlere dağıttı.

Bilgilendirmenin arkasından aramıza yeni katılan öğretmenlerimize Okul Müdürümüz ÇEK'i ve kurumlarını tanıtarak, okulumuzun eğitim politikaları, veli ve öğrenci profilleri ile ilgili ayrıntılı bilgi verdikten sonra okulumuzun bölümleri hep birlikte gezildi.

22.08.2016 pazartesi günü başlayan TEOG yetiştirme kursları, nakil gelen ilkokul-ortaokul öğrencilerine yabancı diller yetiştirme kursları ile okul, öğrencilerle ve öğretmenlerle cıvıl cıvıl hareketliliğine kavuşmuş oldu.

Tüm öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize, çalışanlarımıza ve okul idarecilerimize sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini diliyoruz.

22.08.2016