22 MART DÜNYA SU GÜNÜ KUTLAMALARI

22 Mart Dünya Su Günü kutlamaları dahilinde okulumuz öğrencileri çeşitli etkinliklere katılarak renkli bir gün geçirdiler.  7. Sınıf öğrencilerimizin boyadığı su konulu resimlerin   okulumuz koridorlarını süslediği günde, öğrencilerimiz tarafından teneffüs saatlerinde ve öğle tatilinde su deneyleri yapıldı.

Bilim Atölyesi öğrencilerinin ve Fen Bilimleri zümresinin hazırladığı etkinlik saatinde 'Su Ve Susuzluk' konulu sunum yapılırken, öğrencilerimizin yazıp oynadığı 'Su Tasarrufu' konulu piyes büyük beğeni topladı. Türkçe öğretmenlerimizin düzenlediği ''Su'' temalı kompozisyon yarışmasında dereceye giren Doğa ÖZER 3. lük, Zeynep Naz TANSAL 2. lik ve Zeynep Nisa AÇIKGÖZ 1. lik sertifikalarını aldılar. Müzik öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan ve 2.sınıf öğrencilerimizin oluşturduğu koro su ve çevre konulu şarkılarla etkinliğimize renk kattılar.  Programın 1. Bölümünün ardından günümüzde yaşanan kuraklığa dikkat çekmek için Türkiye'deki iklim değişikliğinin izlerini yansıtan National Geographic İklim Meselesi Kuraklık bölümünün izlenmiştir.

24.03.2017