23 NİSAN'I COŞKUYLA KUTLADIK

23 NİSAN'I COŞKUYLA KUTLADIK

''Küçük hanımlar, küçük beyler; sizler hepiniz geleceğin bir gülü, bir yıldızı ve ikbal ışığısınız, memleketi asıl ışığa boğacak olan sizlersiniz. Kendinizin ne kadar önemli değerler olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz.''

Mustafa Kemal Atatürk

            Atatürk'ün sözlerinin ışığında 23 Nisan Ulusal Egemenlik çocuk bayramını büyük bir coşkuyla kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Törenimiz Ulu Önder Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz adına saygı duruşu ile başladı ve İstiklal Marşı'mız okundu.

1.Sınıf öğretmenimiz Aslıhan Kalkan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının anlam ve önemine dair bir konuşma yaptı.

110 kişilik 3. Sınıflar koromuzun seslendirdiği, melodika ile sundukları "Atatürk Çocukları" şarkısı hem öğrencilerin hem de velilerin coşkusunu artırdı.

Bugüne özel olarak koronun yönetimini ve piyano eşliğini yine öğrencilerimiz yaptılar.

Öğrencilerimizin kendi yazdıkları anlamlı şiir, kompozisyon ve öyküler takdire değerdi.

Bu günlere gelişimizi anlatan, 4.sınıflarımızın sundukları oratoryo velilerimiz tarafından ilgiyle izlendi.

            Kültürümüzün en önemli öğelerinden halk oyunları, 2.sınıflarımızın Adıyaman Yöresine ait ve 4.sınıflarımızın Bursa Yöresine ait sunumları ile bayramımıza renk kattı.

Halkın egemenliğinin elde edildiği bu önemli günün 97. Yıldönümünü büyük bir gurur ile kutlarken bizimle beraber olan tüm velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

             Gökten 3 yıldız düştü. Biri tüm dünya çocuklarına, biri onları yetiştirenlere diğeri ise bu bayramı bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk'e...

Nice 23 Nisanlara....


03.05.2017

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.