23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BARAMI'IMIZI COŞKUYLA KUTLADIK

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BARAMI'IMIZI COŞKUYLA KUTLADIK

''Küçük hanımlar, küçük beyler; sizler hepiniz geleceğin bir gülü, bir yıldızı ve ikbal ışığısınız, memleketi asıl ışığa boğacak olan sizlersiniz. Kendinizin ne kadar önemli değerler olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz.''

Mustafa Kemal Atatürk

Atatürk'ün sözlerinin ışığında 23 Nisan Ulusal Egemenlik çocuk bayramını büyük bir coşkuyla kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Çok sayıda velinin katıldığı törenimiz, bando eşliğinde ilkokul sınıflarımızın geçit töreni ile başladı.

 Ulu Önder Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz adına saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı'mız okundu.

Bando gösterisinin ardından, 2.Sınıf öğretmenimiz Büşra Kocaman 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının anlam ve önemine dair bir konuşma yaptı.

100 kişilik 3. Sınıflar koromuzun melodika eşliğinde seslendirdikleri "Atatürk Çocukları" şarkısı hem öğrencilerin hem de velilerin coşkusunu artırdı.

Bugüne özel olarak koronun yönetimini ve piyano eşliğini öğrencilerimiz yaptılar.

Yine koromuzun söylediği, öğrencilerimizin çaldığı ''Sevgi Çiçekleri''adlı şarkıya 1A ve 1B sınıflarımız danslarıyla eşlik ettiler.

Kurtuluş Svaşı'mızı anlatan 4.sınıflarımızın okudukları şiirler velilerimiz tarafından ilgiyle izlendi.

Kültürümüzün en önemli öğelerinden halk oyunları, 2.sınıflarımızın Artvin Yöresine ait ve 4.sınıflarımızın Anadolunun çeşitli yörelerine ait potpori gösterisi bayramımıza renk kattı.

1C,1D ve 1E sınıflarımızın ''Sev Kardeşim''isimli şarkı eşliğinde yaptıkları gösteri büyük beğeni topladı.

Halkın egemenliğinin elde edildiği bu önemli günün 98. Yıldönümünü büyük bir gurur ile kutlarken bizimle beraber olan tüm velilerimize,emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nice 23 Nisanlara....


30.04.2018

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.