23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NI COŞKUYLA KUTLADIK

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NI COŞKUYLA KUTLADIK

23 Nisan Ulusal Egemenlik çocuk bayramını büyük bir coşkuyla kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

22 Nisan 2019 Pazartesi günü Özlüce'de ortaokul öğrencilerimizin Egemenlik Yürüyüşü ile başladığımız kutlama programımız, 23 Nisan Salı günü çok sayıda velimizin katıldığı kutlama programı ile devam etti.

Kutlama törenimiz törenimiz, bando eşliğinde ilkokul sınıflarımızın geçit töreni ile başladı.

Ulu Önder Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz adına saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı'mız okundu.

Bando gösterisinin ardından, 1.Sınıf öğretmenimiz Ecem Ezgi Özurgancı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının anlam ve önemine dair bir konuşma yaptı.

100 kişilik 3. Sınıflar koromuzun melodika, ukulele ve gitar grupları eşliğinde seslendirdikleri şarkılar hem öğrencilerin hem de velilerin coşkusunu artırdı.

Kültürümüzün en önemli öğelerinden halk oyunları, 2.sınıflarımızın Artvin yöresine ait ve 4.sınıflarımızın Anadolu'nun çeşitli yörelerine ait potpuri gösterisi bayramımıza renk kattı.

4.sınıflarımızın hazırladıkları oratoryo velilerimiz tarafından ilgiyle izlendi.

1. sınıflarımızın ''Özgürlük ''isimli şarkı eşliğinde yaptıkları dans gösterisi büyük beğeni topladı.

Halkın egemenliğinin elde edildiği bu önemli günün 99. yıldönümünü büyük bir gurur ile kutlarken bizimle beraber olan tüm velilerimize, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nice 23 Nisanlara....

 

''Küçük hanımlar, küçük beyler; sizler hepiniz geleceğin bir gülü, bir yıldızı ve ikbal ışığısınız, memleketi asıl ışığa boğacak olan sizlersiniz. Kendinizin ne kadar önemli değerler olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz.''

Mustafa Kemal Atatürk


25.04.2019

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.