3 MART ARTİSTİK CİMNASTİKTE TÜRKİYE 1.Sİ

3 Mart Azizoğlu Eğitim Kurumları, TEOG başarısından sonra Sporda, Bolu'da yapılan "ARTİSTİK CİMNASTİK OKULLAR ARASI TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ YARIŞMASI" nda, öğrencilerimiz Ayşe Naz TOPOĞRAF, Alina ÇAVUŞ, Yağmur GÜLFİLİZ Türkiye Şampiyonu olarak akademik başarısını sporda aldığı bu başarıyla taçlandırmıştır.

Şubat ayında Bursa il yarışmasından 1. olarak çıkan, 24-27 Mart tarihlerinde Samsun' da yapılan Grup Müsabakalarına katılmaya hak kazanan ve buradan da 2. olarak çıkmayı başaran ve Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan okul takımımız; 4-7 Mayıs tarihlerinde Bolu'da yapılan Şampiyona da büyük bir çaba göstererek Türkiye Şampiyonu olmuşlardır.

Öncelikle öğrencilerimizi, antrenörlerini kutluyor, emeği geçen ve destek olan herkese teşekkür ediyoruz.

13.05.2017