3 MART ESKRİMDE YİNE ZİRVEDE

23 Kasım Çarşamba günü Tofaş Spor Salonunda Bursa Gençlik Spor İl Müdürlüğü Okul Sporlarının düzenlediği Okullar arası Eskrim İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı.

Küçükler ve Yıldızlar kategorisinde ter döken öğrencilerimiz yine başarılı sonuçlara imza attı. Toplamda 34 sporcunun yarıştığı müsabakalarda sportmenlikten ayrılmadan heyecan verici maçlar gerçekleşti.

Nefes kesen maçlar sonucu dereceye giren öğrencilerimiz,

Yıldız Bayan Flore branşında,

Ada Küfeciler Bursa 1.si oldu.

Yıldız Erkek Kılıç branşında,

Eren Aslan Bursa 2.si oldu.

Kuzey Koylan Bursa 7.si oldu.

Küçük Erkek Kılıç branşında,

Poyraz Efe Çalgın Bursa 2.si oldu.

Eskrim Federasyonunun belirlediği kontenjanlar neticesinde Aralık ayı içerisinde Ankara'da düzenlenecek Eskrim Türkiye Şampiyonasında okulumuzu ve ilimizi Ada Küfeciler ve Eren Aslan temsil edecek.

Türkiye şampiyonalarında her yıl okulumuza derece getiren ve şampiyonluklarla dönen öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

28.11.2022