3 MART'IN ÖĞRETMENLERİ OKUYOR

3 Mart Ortaokulu Türkçe Bölümü öğretmenleri tarafından hayata geçirilen "Öğretmenler Okuyor" projesinde derece alan öğretmenlere hediyeleri verildi.

Okul öğretmenlerinin katıldığı projede sene içerisinde kendi aralarında değiştirdikleri kitaplardan en çok kitap okuyan öğretmen Anaokulu Öğretmeni Semra Bayar Okumuş olurken onu İlkokul Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Server Server ve İngilizce Öğretmeni Vildan Lokumcu ikinci olarak takip etti. Üçüncü olan öğretmenler ise yine aynı sayıda kitap okuyan Türkçe Öğretmenleri Merve Uzman ve İrem Soyarslan oldu.

Dereceye giren öğretmenlerin hediye çekleri 30 Haziran'da yapılan öğretmenler kahvaltısında Ortaokul Müdürü Ayla Okumuş tarafından verildi.

" Kitap cehaleti beyninden vuran en büyük silahtır."

30.06.2022