3 MART ÖĞRENCİ VE VELİLERİ AYNI SAHNEDE BULUŞTU

Okulumuz velilerinden oluşan ve 2014 yılından bugüne kadar çok sayıda konsere imza atan veli Türk Sanat Müziği koromuz ile okulumuz öğrencilerinden oluşan Çoksesli Çocuk Koromuz izleyiciler doyumsuz bir konser verdi.

Konferans salonumuzda gerçekleştirilen konserde ilk önce Veli Türk Sanat Müziği Korosu sahne aldı. Nihavend, Hicaz ve Muhayyer Kürdi makamlarında sevilen şarkıları koro ve solo seslendiren velilerimiz izleyicilerden büyük alkış aldı. Daha sonra sahneye çıkan okulumuz Çoksesli Çocuk Korosumuz göstermiş olduğu performansla seyircilerin büyük beğenisini topladı.

Konserin sonunda Okul Müdürümüz Ayla Okumuş, TSM Korosuna,Çok Sesli Koromuza performanslarında dolayı teşekkür ederek, Veli Türk Sanat Müziği Korosu şefi Bahadır Sevik, Çoksesli Çocuk Korosu şefi Suat Şahin ve Program sunucusu Salih Yorgancı öğretmenlerimize teşekkür belgelerini verdi.

31.05.2022