3 MART ÖĞRENCİLERİ AYTIŞMADA

3 MART ÖĞRENCİLERİ AYTIŞMADA

Aytışmayı öğrencilerimize sevdirmek, bu alanda kendini geliştirmek isteyen öğrencileri bir araya getirmek ve verimli bir paylaşım ortamı oluşturmak amacıyla Özel ÇEK 3 Mart Eğitim Kurumları Türkçe zümresi tarafından gelenekselleştirilen aytışma etkinliği sona erdi.

Şubat ayında elemelerine başlanan ve zorlu yarışmalar sonunda 10 Nisan Çarşamba günü okul konferans salonunda aytışmanın final heyecanı yaşandı.

Aytışma finali 7. sınıflardan seçilen öğrencilerden oluşan takımlar ile yapıldı. 7-B sınıf öğrencilerinden oluşan takım "İnsanların robotlaşması mı daha tehlikelidir ?" tezini savunurken; 7-A Sınıf öğrencilerinden oluşan takım "Robotların insanlaşması mı daha tehlikelidir?" antitezini savunarak zorlu bir mücadele gerçekleştirdiler.

Birbirinden ilginç, somut, çarpıcı düşüncelerin ve örneklerin yer aldığı konuşmalar izleyenler tarafından ilgiyle dinlendi. Öğrencilerin performansı izleyenleri büyüledi.

Konuşmacıların yaptıkları konuşmalar sonucunda jüride yer alan öğretmenler değerlendirmelerini yaptılar. Münazarayı "İnsanların robotlaşması mı daha tehlikelidir?" düşüncesini savunan 7-B sınıfı öğrencileri az bir farkla kazandı.


11.04.2019

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.