3 MART ÖYKÜLERDE YOLCULUĞUN SONUNA GELDİ

Hayatımız öykülerden oluşur, öykülerde buluşuruz. Öyküler arasında kaybolurken uzak sandığımız, tanımadığımız, ötekileştirdiğimiz hayatların aslında bizim yaşamlarımızdan çok da bir farkı olmadığını görürüz.

Türkçe Bölümünün şubat ayında duyurusunu yaparak başlatmış olduğu 'Yolculuk' adlı öykü yarışmasının sonuçları "Türkçe Dil Etkinliği" gününde açıklandı. Bütün bir yıl boyunca öğrencilerin emekleri sonucu ortaya çıkarılan öyküler 3 Mart Azizoğlu Ortaokulu ve 3 Mart Ulviye Ziya Özer Anadolu Lisesi öğretmenlerinden oluşan seçici kurul tarafından seçildi.

Yarışma Sonucunda:

7A sınıfından Özüm Ekin Özey 1.

6E sınıfından Defne Korkmaz 2.

5D sınıfından Gökçe Nil Kuşku 3. oldu.

5F sınıfından Zişan Asya Artuner ise Mansiyon ödülü aldı.

Derece alan yarışmacılar çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Barış ve huzur dolu bir dünya için öykülerin iyileştirici gücünden daha fazla yararlanmak temennisiyle öykü yarışmasında dereceye giren ve yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik ediyor ve Türkçe bölümü öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

Öykü iyileştirir, öykü birleştirir; öyküyle kalın...

08.06.2022