3 MART SESİNİ BULDU

3 MART SESİNİ BULDU

      Özel 3 Mart Eğitim Kurumu müzik bölümünün hazırladığı "3 Mart Sesini Arıyor" ses yarışması finali büyük bir veli katılımı ile coşku içinde yapıldı. 4 Aralık Pazartesi günü yapılan ve ÇEK Özel 3 Mart Eğitim Kurumları Konferans Salonu fuaye alanındaki kokteyl ile başlayan bu özel gecede finale kalan 14 yarışmacının birbirinden güzel şarkıları izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

      Hababam sınıfının Hayta İsmail'i Ahmet ARIMAN,1990'lı yıllarda   'Ben hatalarım için' adlı şarkısıyla çıkış yapan   Taner, O ses Türkiye'den Bahtiyar ÖZDEMİR'in yanı sıra Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Bölümü öğretim görevlileri Sezin ALICI, Çiğdem YİĞİT, Murat CAF ve Müzik Öğretmeni Şule CAF'ın jüri olarak katıldığı final gecesinde finalistler söyledikleri şarkılarla ve danslarıyla salonu dolduran yüzlerce seyirciden büyük alkış aldı. Jüri puanlamalarını yaparken, Taner, Bahtiyar ÖZDEMİR ve Ahmet ARIMAN söyledikleri şarkılarla izleyenleri coşturdu.Yarışma sonucunda  Lara ÇAKICI ''Hallelujah'' adlı şarkısıyla birinci olurken Alya YEŞİLBAĞ Fransızca " Dernière Dance " parçasıyla ikinci, Lal Zeynep İNCE " Yalnızlık Senfonisi " parçasıyla üçüncü oldu.

      Yarışma sonunda ÇEK Yönetim Kurulu başkanı Buğra KÜÇÜKKAYALAR, Yönetim Kurulu üyesi Cumhur ÖZCAN ve Özel 3 Mart İlk ve Ortaokul Müdürü Ayla OKUMUŞ ve Özel 3 Mart Anadolu ve Özel 3 Mart Halil Güleç Fen Lisesi Müdürü Kaan SELÇUK jüri üyelerine, tüm yarışmacı öğrencilere ve emeği geçen müzik öğretmenlerine teşekkür ederek plaket ve çiçeklerini sundular.


08.12.2017

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.