3 MART'TA COŞKULU CUMHURİYET KUTLAMASI

3 MART'TA COŞKULU CUMHURİYET KUTLAMASI

Atatürk'ün Cumhuriyet'i armağan edişinin 96. yıldönümü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

28 Ekim akşamı Okul Aile Birliğinin organize ettiği ve bu sene 3.'sü gerçekleştirilen geleneksel Cumhuriyet Balosu ile Cumhuriyet kutlamalarına görkemli bir başlangıç yapan 3 Mart ailesi, gece boyunca öğretmenlerinin hazırladığı anlatılar ve yöresel oyunlarla atamıza yakışır bir kutlama gerçekleştirdi.

Her sene olduğu gibi bu sene de bayram kutlamalarını gününde gerçekleştiren 3 Mart Eğitim Kurumları,

29 Ekim sabahı okul bahçemizde yoğun bir veli katılımı ile gerçekleştirilen tören, Çağdaş Çocuk Kooperatifimizin hayata geçirdiği modern Atatürk Heykeli'nin açılışı ile başladı. Heykelin açılışı tüm katılımcılarda büyük bir coşku ve sevinç dalgası oluşturdu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başlayan yapılan kutlama, öğrencilerin okul koridorlarında gerçekleştirdikleri cumhuriyetle ilgili anlatılar ve yine Cumhuriyet yolculuğunun anlatıldığı tünel ile doruk noktasına ulaştı. Bu yolculuğun sonunda Tüm katılımcıların konferans salonunda toplanmasıyla Işıklın Atatürk mizanseninin gösterimi Cimnastikçilerimizin gösterileri ve Bando takımımızın gösterisi ile final yapıldı.

Törenlere katılan veliler duygu yüklü anlar yaşadılar, bazı velilerimiz gözyaşlarına hakim olamadılar.

Kutlamalarda bu kadarla yetinmeyen 3 Mart, 29 Ekim akşamı FSM Bulvarındaki Cumhuriyet yürüyüşüne bando ekibi ve öğrencileri ile katıldı. Çağdaş Eğitim Kooperatifi flaması altında yürüyen veliler, öğrenciler ve öğretmenler Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamanın coşkusu ile yürüyüşü tamamladılar.

3 Mart, her sene olduğu gibi bu sene de adına yakışır görkemli kutlamaları ile Cumhuriyet coşkusunu 7'den 77'ye yaşadı ve yaşattı.

Bu programların hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

       NİCE 96 YILLARA


01.11.2019

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.