3 MART'TA MEZUNİYET COŞKUSU

3 Mart Azizoğlu Ortaokulu 9. dönem mezuniyetini salgın sebebiyle fiziksel mesafeye uyarak 24 Haziran 2021 tarihinde yapılan sade bir törenle gerçekleştirdi. Açılış konuşmasını ÇEK Özel 3 Mart Azizoğlu Ortaokulu Müdürü Ayla Okumuş ve ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar yaptı.

Bayrak flama devir teslimde 8.sınıf öğrencilerimizden Melis Tuna ve İbrahim Eren Çavuş gururla taşıdıkları bayrak ve flamamızı 7. sınıf öğrencilerimizden Deniz Çetin ve Kaya Yedek'e teslim ettiler.

Çek 3 Mart Azizoğlu Ortaokulunda okuyan 119 öğrencimizin mezuniyet töreninde 2019-2020 okul birincimiz Arda Kumaru, herkesi derinden etkileyen konuşmasını yaptıktan sonra 2020-2021 okul birincimiz İdil Genç'i açıkladı.

Öğrencimize birincilik plaketi Çek Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar tarafından verildi. Öğrenciler okul marşımız eşliğinde büyük bir coşkuyla keplerini attılar. Hüznün ve eğlencenin bir arada yaşandığı mezuniyet töreninde öğretmenler ve idareciler öğrencileri yalnız bırakmadılar.

Gelecekte yeni başlangıçlara imza atacak öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.

28.06.2021