3 MART'TA MEZUNİYET COŞKUSU

3 MART'TA MEZUNİYET COŞKUSU

ÇEK Özel 3 Mart Azizoğlu Ortaokulunda 2015-2016 dönemi mezuniyet törenleri büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Okulun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen törenlere ilgi ve katılım çok yüksekti.

ÇEK Yönetim Kurulu, ÇEK'in kurucuları ve eski yöneticileri, eski mezunlar ve yeni mezunların velileriyle yakınları salonu dolduranlar arasındaydı.

Törenler, mezunların fotoğraflarının yer aldığı slayt gösterisiyle başladı. Öğrencilerin alkışlar arasında sahneye gelmelerinin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

3 Mart Eğitim Kurumları Müdürü Sayın Ayla OKUMUŞ, ÇEK Kurucu Başkanı Prof. Dr. Sayın Ulviye ÖZER ve ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Buğra KÜÇÜKKAYALAR birer konuşma yaptılar. Konuşmalarda ÇEK'in amaçlarından, çalışmalarından ve başarılarından söz edildi. Çağdaş, laik ve demokratik eğitim anlayışına vurgu yapıldı.

Mezun olan 45 öğrencinin mezuniyet belgeleri ve anı kristalleri idareciler ve öğretmenleri tarafından alkışlarla verildi.

Mezun öğrencilerimizden Serhat SEMERCİ ve Damla GÜNEŞ bayrak ve flamayı 7. Sınıf öğrencilerinden Kaan Arda IŞIK ve Öykü EFENDİ'ye devrettiler.

Çocuklarının mezuniyet mutluluğunu ve gururunu yaşayan velilerimizden Sayın Nermin DEMİREL ve Ayten GÜNEŞ, konuşmalarında çocuklarını 3 Mart'ta okutmakla çok doğru ve iyi bir karar verdiklerini belirterek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

2014-2015 dönemi okul birincisi Bora GÖNÜLyaptığı konuşmada 3 Mart'ta okumanın ayrıcalığından, gururundan söz ederken 3 Mart'ı unutmamalarını istedi. Ardından 2015-2016 dönem birincisini açıkladı. 2015-2016 dönem birincisi olmayı başaran 8/B sınıfı öğrencisi Ceren KAYMAKÇI başarı belgesini alkışlarla alıp bröveyi kütüğe çaktı.

Keplerini büyük bir coşkuyla atan öğrencilerin ve bu sahneyi izleyen davetlilerin mutlulukları görülmeye değerdi.

Törenlerin sonunda mezun öğrencilerimizin " Kimsin Sen?" adlı kompozisyonu sunup andımızı okumaları izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Mezuniyet gecesi verilen yemekle sona erdi.


17.06.2016

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.