3 MARTLI ÖĞRETMENLERİMİZLE  EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER KONFERANSINDAYDIK...

3 MARTLI ÖĞRETMENLERİMİZLE EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER KONFERANSINDAYDIK...

02.04.2016 tarihinde, Sabancı Üniversitesi'nde; bu yıl 13.'sünün düzenlendiği EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER KONFERANSI' na okulumuz öğretmenlerinden Meral ÖMÜR - Kenan YİĞİT - Reyhan DOĞRUPARMAK - Canan SELÇUK - Şerife İZİN - Zehra KARAKUŞ - Aydan KARDEŞ - Sevim DÖNMEZ - Vildan LOKUMCU katıldılar.

Eğitim Reformu Girişimi ( ERG ); insanı ön planda tutan, iyi örneklerin çoğalması ve analitik düşünmenin yaygınlaşması için çalışan yenilikçi bir girişimdir.

Bu nedenle de bu yıl 13.'sünün düzenlendiği Eğitimde İyi Örnekler Konferansı, ERG'nin ( Eğitim Reformu Girişimi ) kuruluş felsefesini yansıtan, öğretmenlerin odağına yerleştirilen bir çalıştay olmuştur.

Açış oturumunda konuşmacılar; Emin ÇAPA- (CNN Türk Ekonomi Müdürü), Doç.Dr. Kağan KURŞUNGÖZ (Sabancı Üniversitesi), Prf. Dr. Üstün ERGÜDER ( ERG Yönetim Kurulu Başkanı) "BİLİM ve ERG" başlığı altında konuşmalarına yer verdiler.

" BİLİM, bir isim değil fiildir. Bir şey değil, yöntemdir. Varılan sonuçlar dizisi değil, evrene bir bakış biçimidir. " ( İsaac ASİMOV )

" İNSAN,  aklın ve vicdanın bir karmasıdır. Sadece akıl, sizi robot yapar. Sadece vicdan da saftirik yapar. Bu ikisini birleştirmemiz lazım. Bunu da öğretmenler, ebeveynler ve çocuklarla başaracak. Sahip olduğumuz en değerli şey BİLİMdir. " (Emin ÇAPA)


25.05.2016

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.