3.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ HAYVAN HASTAHANESİNDEYDİLER

3. sınıf öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersi Canlılar ve Hayat ünitesi kapsamında Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi'ni gezerek öğrenmiş oldukları bilgileri pekiştirip hayvan dostlarımızın tedavilerinin nasıl yapıldığını öğrendiler.

Gezi süresince Uludağ Üniversitesi veterinerleri hastanenin çeşitli birimlerini gezdirerek bilgilendirmeler yaptılar ve öğrencilerin sorularını yanıtladılar.

Hem evcil hem de çiftlik hayvanlarını korumanın önemi üzerinde durdular, bakımlarından bahsettiler. Doğal çevrenin geleceğimiz için önemine değinerek öğrencilerimizin ekolojik ayak izine bir destek daha eklenmiş oldular.

Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesine ve bizlerle yakından ilgilenen veterinerlerine teşekkür ediyoruz.

07.03.2017