3. SINIFLARIMIZIN İSTANBUL GEZİSİ

3. SINIFLARIMIZIN İSTANBUL GEZİSİ

Okulumuzun üçüncü sınıf öğrencileri ve üçüncü sınıf zümresi öğretmenleri okul gezisi ile İstanbul' a gittiler.

Miniklerimiz Minyatürk   ile gezilerine başladılar. Anadolu'nun tüm önemli mimari eserleri heyecanla gezildi. Öğretmenlerimizin rehberliği ile her yapı ayrıntılarıyla, geçmişten gelen hikâyeleriyle çocuklarımızla buluştu. 

Milattan önceki yıllardan kalma eserlerin bütün hali çocuklarımızı çok heyecanlandırdı. Sadece Anadolu'da değil Avrupa yakasında bulunan birçok eser de yine Minyatürk'te karşımızdaydı.

Gezmekten yorulan miniklerimiz turistlik bir mekânda yemeklerini yiyerek enerji topladılar. Kurallara uyan öğrencilerimiz davranışlarıyla işletme sahibinden aferin alarak geziye devam ettiler.

İkinci aşama ise Rahmi Koç Müzesi oldu. Geçmişten günümüze kadar arabaların, teknelerin,  bilgisayarların, motorların ve  daha birçok aracın gelişimini gördük. Eski tramvaylarda ve vagonlarda bol bol hatıra fotoğrafı çektiren çocuklarımız çok eğlendiler.  

Büyük bir hayranlıkla çevresini izleyen miniklerimiz yine büyük bir heyecanla hediye dükkanına girip gezimizden hatıra kalması için kendilerine özenle hediye seçtiler. Günün yorgunluğuyla otobüslerine binen miniklerimiz yorucu ve bir o kadar da eğlenceli geziyi otobüste oynayarak tamamladılar.


22.05.2019

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.