7.8 SINIFLAR ÇADIR KAMPI

7.8 SINIFLAR ÇADIR KAMPI

Beden Eğitimi Bölümümüzün pandemi sonrası ilk Çadır Kampı etkinliği 7. Ve 8. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

16 Haziran Perşembe günü okul çıkışı okul bahçesine çadırlarını kurarak kampın ilk eylemini gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz çadır kampı ile kendilerine olan güvenlerini arttırarak, kampçılığın gereklerini beden eğitimi öğretmenleri eşliğinde hep birlikte eğlenerek deneyimleme fırsatı buldular. Sportif aktiviteler devam ederken İngilizce öğretmenimiz Emir Tutal, DJ setupının başında çaldığı ge   müzik parçalarıyla öğrencilerimiz dans ederek keyifli dakikalar geçirdiler.

Akşam yemeği anonsuyla birlikte barbekü partisi başladı. İlerleyen dakikalarda kamp ateşi başında şarkılar söyleyip kampçılık ruhunun olmazsa olmazlarından birini daha yaşadılar. Saatler ilerlediğinde U bahçedeki sinema gösterimine mısır servis edildikten sonra isteyenler sandalyeleriyle, isteyenler de pufların üzerine uzanarak film izlediler. Sinema bitiminde Yat anonsu verilmeden çorba servisi yapıldı. Öğrencilerimizi ihtiyaçlarını tamamladıktan sonra yat anounsu ile birlikte çadırlarına girdiler.

Öğrencilerimiz, sabah erken kalkarak çadırlarını topladılar ve mıntıka temizliği yaptıktan sonra sabah kahvaltılarını da yaptılar. Bir çadır kampımızda eğlence ve birçok kazanımlar elde edilerek sona erdi.

Beden Eğitimi Öğretmenlerimize, katılım gösteren tüm diğer öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.


21.06.2022

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.