AİLE EĞİTİM SEMİNERİ DÖNEM SONU VELİ TOPLANTISI

ÇEK Özel 3 Mart İlköğretim Okulunda 9 Ocak 2011 Pazar günü 1.dönem sonu veli toplantısı ve aile eğitim semineri gerçekleştirildi. Okul müdürümüzün konuşması ile başlayan toplantı, Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Asude BİLGİN'in "6-9 Yaş Arası Çocukların Gelişim Özellikleri" konusunda verdiği seminerle devam etti. Seminerde 6-9 yaş arası çocuklarının bilişsel, psikomotor, sosyal, duygusal, cinsel alanla ilgili gelişim evreleri örneklerle açıklandı. Velilerimizin büyük ilgi gösterdiği seminer oldukça keyifli ve verimli geçti. Velilerimiz daha sonra saat 17.00'a kadar öğretmenlerimizle bireysel görüşmeler yapıp, öğrencileriyle ilgili görüş alışverişinde bulundular. Prof.Dr. Sayın Asude BİLGİN'e ve katılımından dolayı velilerimize teşekkür ediyoruz.

26.06.2013