ANAOKULU VE 1. SINIFLAR VELİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Anasınıfı ve 1. Sınıfların Veli Bilgilendirme Toplantısı 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü salgın tedbirleri kapsamında okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. İlkokul müdürümüz Ebru Yılmaz'ın konuşmasının ardından, Rehber Öğretmenimiz Yeşim Çoruh Güler Okula Uyum Sürecinde Anne-Baba Tutumları konusunda bilgilendirici paylaşımlarda bulundu.

Anasınıfı ve ilkokul veli toplantısında öğretmenlerimiz ise kendilerini ve derslerini tanıttılar. 1.sınıfların veli toplantısı her yıl heyecanla beklenen şube ve öğretmen belirlemek için yapılan kura çekimi ile sona erdi.

ÇEK ailemize katılan tüm öğrenci ve velilerimize yeniden hoş geldiniz diyor, başarılı ve sağlıklı bir yıl diliyoruz.

06.09.2021