ANAOKULUMUZDA PORTFOLYO SUNUMU VE İNGİLİZCE İSTASYON ETKİNLİĞİ

ANAOKULUMUZDA PORTFOLYO SUNUMU VE İNGİLİZCE İSTASYON ETKİNLİĞİ

3 Mart Azizoğlu İlkokulu hazırlık sınıfı öğrencileri ,yıl içinde yaptıkları çalışmaları kapsayan Portfolyo Sunumu ve İngilizce İstasyon Etkinliğinin yanı sıra, Görsel Sanatlar ve Seramik derslerinde yaptıkları çalışmalardan oluşan yılsonu sergisini ve proje çalışması olan ''Uzay'' konulu sergilerini gerçekleştirdiler.

Kendilerinin yönettiği Portfolyo Sunumunda ''bilişsel, psikomotor, sosyal - duygusal ve dil alanlarındaki'' gelişimlerini içeren çalışmalarını aileleriyle paylaştılar.

Öğrencilerimizin kendine olan güvenini, cesaretini desteklemek ve kendini bir birey olarak ifade etmesine olanak sağlayan portfolyo etkinliğimizde, öğrencilerimiz sundukları çalışmaları da kendileri seçti. 

Portfolyo sunumlarının ardından İngilizce derslerinde yıl içinde yaptıkları eğitici ve yaratıcı çalışmaları içeren İngilizce İstasyon Etkinliğine katıldı.  İngilizce istasyon etkinliğimizde öğrencilerimiz öğrendikleri İngilizce bilgi ve becerilerini gösteren çalışmalarını aileleriyle paylaştı.

İngilizce bilgi ve becerilerini süreç içinde nasıl geliştirdiğini gösteren çalışmalarını 25 farklı konu başlığı altında aileleriyle paylaştılar.Her istasyonda öğrendikleri yapı bilgisini ve kelime bilgilerini,öğretmenleri ile yaptıkları mini diyaloglarla ailelerine sundular.

İngilizce öğretmenlerinin rehberliğinde ailelerine yaptıkları sunumlarla öğrencilerimiz hem kendilerini ifade etmenin keyfini hem de bireysel gelişimlerini sergilemiş oldular.


21.05.2018

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.