ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN PORTFOLYO SUNUMLARI

Öğrencilerimizin portfolyo sunumuna gelen velilerimiz hem öğrencilerimizin anneleri için hazırladıkları sürpriz ''Canım Annem ''isimli sergiyi, hem de ''Bursa'da Değerlerimle Büyüyorum'' adlı proje çalışmamızı gezdiler.

Öğrencilerimiz, bir eğitim öğretim yılında öğrendiklerini aileleriyle paylaşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadılar.

Öğrencilerimiz sunumlarını yaparken, velilerimiz de öğrencilerimiz kadar heyecanlıydı. Öğrencilerimiz hem yıl içinde yaptıkları çalışmalardan seçtiklerini, kendilerine ayrılan on beşer dakika süresince ailelerine anlattılar hem de anne babalarının çalışmalarıyla ilgili sordukları soruları da cevapladılar.
 Sunumunu yapan öğrencilerimiz ailelerine sergiyi gezdirdi. Ardından anneleri için hazırladıkları portre resim, çanta ve kitap ayracı hediyelerini verdiler.
 Bu anlamlı günde çocuklarının yanında olan velilerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

14.06.2016