ANASINIFI VE BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ZİL ÇALDI

Okulumuzun yeni minik öğrencileri için uyum programı kapsamında ilk zil çaldı.

Mickey ve Minni'lerle karşılanan öğrencilerimiz öğretmenleriyle sınıflarına giderken, en az öğrencilerimiz kadar heyecanlı olan velilerimizde yaşadıkları bu duygu dolu anlarını ilk gün mektuplarıyla aktardılar.

Okumaya geçtiklerinde miniklerimizi ailelerinin ilk gün mektupları karşılayacak. Yaşayacakları duyguları okuma bayramında ailelerine yazacakları mektuplarla dile getirecekler.

Bütün branş öğretmenlerinin mini dersleriyle heyecanlandılar.

Heyecanın hiç bitmediği bu günde öğrencilerimiz pasta kesip eğlenerek okulun ilk günün tadını çıkardılar.

Okulumuzun bahçesinde arkadaşlarıyla oyun da oynayan miniklerimiz birbirleriyle kaynaşarak okullu olmanın keyfini sürdüler.

Bizleri bu denli mutlu eden miniklerimize ve onların heyecanını paylaşan velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

09.09.2016