ANASINIFLARI VE 1.SINIFLAR VELİ TOPLANTILARIMIZI YAPTIK

İlkokul müdürümüz Ebru Yılmaz yaptığı toplantılarda 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı için yapılan çalışmalardan ve hazırlıklardan bahsetti.

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından öngörülen çeşitli eğitim modelleri için (yüz yüze eğitim-online eğitim-seyreltilmiş eğitim) tüm hazırlıkların tamamlandığını ve yeni süreçte alınan tüm hijyen tedbirlerini açıkladı.

İlkokul Eğitim Koordinatörümüz Sine Çelik ise online eğitim modeli ile ilgili olarak tecrübelerimizi ve bundan sonra olduğu takdirde online eğitimde izlenecek yolun ne olması gerektiği hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Anasınıfı ve ilkokul veli toplantısında öğretmenlerimiz kendilerini ve derslerini tanıttılar.

1.sınıfların veli toplantısı heyecanla beklenen şube ve öğretmen belirlemek için yapılan kura çekimi ile sona erdi.

Çocuklarda eğitimin en az sağlık kadar önemli olduğunu, aksatılmaması ya da ötelenmemesi gerektiğini vurgulayan Ebru Yılmaz, bu süreci yönetmenin en sağlıklı yolunun okul ve veli işbirliğinden geçtiğini belirtti.

01.09.2020