ANNELER GÜNÜ ÖZEL KONSERİ

ANNELER GÜNÜ ÖZEL KONSERİ

Okulumuz Müzik Bölümü tarafından hazırlanan geleneksel Anneler günü özel konseri Okulumuz Konferans salonunda gerçekleştirildi.

2 Bölümden oluşan Konserin 1.bölümünde Okulumuz Çoksesli Çocuk Korosu Onur KAHVECİOĞLU ve Suat ŞAHİN yönetiminde birbirinden güzel şarkılar seslendirdi. Uludağ Üniversitesi Çoksesli Müzik Toplululuğu'nun da konuk olarak katıldığı konserde koro söylediği şarkılarla seyircilerin büyük beğenisini kazandı.1.Bölümün sonunda Okulumuz Çoksesli Çocuk Korosu ve Uludağ Üniversitesi Çoksesli Müzik Topluluğu ortak şarkılarla büyük alkış aldı.

2.bölümde Müzik Öğretmenimiz Bahadır SEVİK şefliğinde Veli-Çocuk Düet konseri gerçekleştirildi. Tamamı Velilerimizden oluşturulan koronun çocukları ile yaptıkları düet şarkılar seyircilerden büyük ilgi gördü. Hatırla ey peri, benim annem, senden başka, Hayat Bayram olsa gibi birçok şarkıyı düet olarak seslendiren veli ve çocuklar finalde ise beraber Mavi Boncuk şarkısını seslendirdiler.

Konserin sonunda ÇEK Yönetim kurulu üyesi ve Okulumuz Kurucu temsilcisi Prof.Ulviye ÖZER Konserde emeği geçen Onur KAHVECİOĞLU, Suat ŞAHİN ve Bahadır SEVİK'e teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

Müzik öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.


20.05.2017

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.