ANTALYA, BETTER LEARNING CONFERENCE 2017

ANTALYA, BETTER LEARNING CONFERENCE 2017

Her yıl Cambridge University Press ve Türkiye temsilcisi Dünya Education tarafından düzenlenen Better Learning Conference (Daha İyi Öğrenim Konferansı) bu yıl Antalya'da gerçekleşti. Türkiye'nin dört bir yanından İngilizce öğretmenlerinin katıldığı konferansa ÇEK 3 Mart Eğitim Kurumları'nı temsilen İngilizce öğretmenlerimizden Vildan Lokumcu ve Bircan Cin Boyraz katıldılar.

20 yılı aşkın süredir eğitim sektörünün içerisinde birebir çalışan, farklı kültürlerle başarılı eğitim projeleri gerçekleştirmiş Lesley Koustaff, Nick Bilbrough ve Frances Amrani  gibi konuşmacıların  sunum gerçekleştirdiği konferansta  "Öğrencilerimi Nasıl Daha Fazla Motive Edebilirim?", " Yabancı dil Eğitiminde Canlandırma ve Skeçlerin Önemi", " Yabancı dil Eğitiminde Dijital Beceriler", "Dil Edinimi ve Günlük Hayata Uygulama" ," Materyal Hazırlama" ve             " Yabancı Dil Eğitiminde Disiplinler Arası Çalışmaların Önemi" başlıkları yer aldı.

Öğretmenlerimiz konferansın gerek seminerlerin içeriği, gerek yeni çıkan ders kaynaklarını tanıma gerekse farklı okullardaki öğretmen ve eğitim sistemleriyle etkileşim kurma açısından oldukça verimli bir etkinlik olduğunu dile getirdiler.


03.05.2017
PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.