''ATALARIMIZ NE DEMİŞ?''

Deyimlerimizi ve atasözlerimizi öğrencilerimize sevdirmek, aynı zamanda da deyimlerin, atasözlerinin anlamlarını öğrencilerimize öğreterek kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla Türkçe Bölümü tarafından hazırlanıp sunulan "Atalarımız Ne Demiş?" yarışması bu sene de gerçekleştirildi.

Yarışma, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla konferans salonumuzda yapıldı. Baştan sona çekişme ile geçen yarışmanın bu yılki kazananı 5-F sınıfı oldu.

12 Ekim Çarşamba günü yapılan yarışma, son derece eğlenceli ve heyecanlıydı. Seyirciler yarışmayı hem ilgiyle izlediler hem de kendileriyle yarıştılar. Etkinlik; birincilere madalyalarının, diğer yarışmacılara da katılım sertifikalarının verilmesi ve toplu fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

Türkçe bölümüne teşekkür ediyoruz.

15.10.2022