BİLİM KÜLTÜR SANAT SPOR ŞENLİĞİ

BİLİM KÜLTÜR SANAT SPOR ŞENLİĞİ

ÇEK Özel 3 Mart Azizoğlu Ortaokulunda her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen "Bilim ve Kültür Şenliği" bu yıl alanını genişleterek "Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Şenliği" olarak 13 Mayıs 2022 Cuma günü okulumuzda gerçekleştirdi.

Şenliğimiz, ortaokul 5, 6, 7, 8. sınıflardan toplam 420 öğrencimizin aktif olarak katılım sağlayabileceği şekilde planlandı. 46 farklı atölye çalışması ile gösteri deneyleri, bilimsel şovlar, yazar söyleşisi, spor atölyeleri, ritim atölyeleri ile öğrenciler bir gün boyunca eğlenerek öğrenme ortamını yaşadılar.

8.sınıflarımız güne Murat Aydın yönetiminde Yoga yaparak başladılar. 7.sınıf öğrencilerimiz yazar söyleşisinde Dilek Sever'le buluşup keyifli bir söyleşi gerçekleştirdiler.

3 Mart Ortaokulu Orkestra Kulübü'nün mini konseri ile eğlenen öğrenciler, Bilim ve Teknoloji Merkezinden gelen deney-gösteri grubunun deneyleri ile heyecanlı anlar yaşadılar.

 Ayrıca ÇEK(İ)MECE projesi kapsamında destek verdiğimiz Gökçeköy ve Badırga köylerindeki okullarımızın ilkokul öğrencilerini ağırladık, tüm gün farklı atölyelere katıldılar ve unutamayacakları bir gün geçirdiler.

Okulumuzda gerçekleştiren bu organizasyonda başta Müdür Yardımcısı Caner Burak Taner'e ve Müdür Yardımcısı Burcu Yeşerdir'e; Fen Bilimleri, Matematik, Sosyal Bilgiler, Türkçe, Müzik, Beden Eğitimi, İngilizce, Görsel Sanatlar, Drama, Bilişim, Almanca, Fransızca bölümleri öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.


17.05.2022

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.