BİR DESTANDIR ÇANAKKALE

Bir hilal uğruna sayısız güneşlerin battığı, yüz binlerce vatan evladının birer birer toprağa düştüğü Çanakkale. Yedi düvele "Çanakkale geçilmez!" dedirten bir büyük destan. Bu destanı yazan büyük komutan Mustafa Kemal Atatürk, onun kahraman askerleri ve tüm şehitlerimiz için gerçekleştirdiğimiz anma programımız sınıf öğretmeni Sine Çelik'in günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı.

Sunuculuğunu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Zehra Karakuş'un Yaptığı Anma Programı, Müzik Öğretmeni Bahadır Sevik'in Öğrencilerle Hazırladığı Koronun Birbirinden Etkileyici Çanakkale Şarkılarını Seslendirmesiyle Devam Etti. Bu Şarkılara Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Caner Burak Taner Sazıyla Eşlik Etti. Drama Öğretmeni İbrahim Karabulut'un Hazırladığı "Karanlıklar Ordusu" Adlı Kısa Oyun Büyük Bir İlgiyle Ve Merakla İzlenirken, Program Sosyal Bilgiler Öğretmeni Caner Burak Taner, Türkçe Öğretmeni Selin Altun, İngilizce Öğretmeni Beyza Boz Ve Okul Personeli Rıza Kartal'ın Seslendirdikleri Birbirinden Duygusal Türkülerle Sona Erdi.

24.03.2017