''BULMACA-ÇÖZMECE''

Geleneksel hale getirdiğimiz ''BULMACA-ÇÖZMECE'' yarışması, matematik zümresi tarafından 17.01.2018 Çarşamba günü   yapıldı. Matematik Bulmaca çözme yarışmasına tüm ortaokul öğrencileri ve öğretmenleri katıldı.

6. derste 5.sınıflarımız, 7.derste 6.sınıflarımız, 8. derste 7. sınıflarımız ve 9.derste 8. sınıflarımız fuaye alanının çeşitli yerlerine asılan matematik sorularını bularak çözmeye çalıştılar. Soruları doğru cevaplayan öğrencilere küçük hediyeler verildi.

Dört ders saati süren bu eğlenceli etkinlikte öğrencilerin matematik sorularını çözerken çok büyük keyif aldıkları, eğlenerek öğrendikleri ve soruları çözmek için gayret sarf ettikleri gözlendi.  Tüm öğrencilerimize ve matematik zümre öğretmenlerine teşekkür ederiz.

20.01.2018