CAMBRIDGE SINAVLARINDA 3 MART FARKI

CAMBRIDGE SINAVLARINDA 3 MART FARKI

ÇEK Özel 3 Mart Azizoğlu İlkokulu - Ortaokulu öğrencileri bu yıl da yine Cambridge ESOL sınavlarında  başarılarına bir yenisini eklediler. Dünyada 140 farklı ülkede yapılan Cambridge ESOL öğrencilerimiz farklı seviyelerde başarılarını tescilleyerek hedeflerine ulaştılar. Öğrencilerimiz sınav başarılarını, aldıkları sertifikalar ile taçlandırdılar.

Okulumuz öğrencileri bu sınavlara, hazırlık sınıfından 8. sınıfa kadar, Avrupa Birliği dil edinim seviyesi ve standartlarına (CEF) yönelik bir program ve seçilen materyaller ile hazırlanmaktadırlar.

ESOL kapsamında uygulanan Cambridge YLE Sınavları, 7-14 yaş çocukları için özel olarak tasarlanmış dil öğrenimine teşvik eden, ileriki yıllarda İngilizce sınavlarında uyumlarını sağlayan (konuşma, yazma, dinleme ve okuma) performanslarını ölçmeye dayalı Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bir sınavdır. Bu sınavlar İngiltere'de hazırlanıp değerlendirilmektedir ve uluslararası geçerlilikleri vardır.

Cambridge YLE sınavları okulumuzda British Council' in İstanbul'da resmi temsilcisi olan Study-in UK tarafından gerçekleştirilmiştir.

Okulumuzdan 8.sınıflarımızı İngilizce dil eğitiminde CEFR / B1+/B2 seviyesinde mezun ederek kurumsal hedefimizi gerçekleştirmiş olmaktan ayrıca gurur duyuyoruz.

Öğrencilerimizin başarılarında emeği geçen bölüm başkanlarımız Sema Kaya ve Merve Aktar'a, İngilizce öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.


14.09.2021

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.