CAN DOSTLARIMIZLA BULUŞMA

Özel 3 Mart Azizoğlu İlkokulu 2.Sınıf öğrencileri 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında can dostlarımızla buluştu.

Her Eve Bir Pati Derneği'nin Başköy'de bulunan Pati Bahçesi'ni ziyaret eden öğrencilerimiz sevgiye ihtiyacı olan hayvan dostlarımızla sonsuz sevgilerini paylaştılar. Engelli dostlarımızla tanışıp, onların yaşamakta oldukları zorluklar ve bu konuda neler yapabilecekleri hakkında bilgiler edindiler.

Bir kalbin satın alınamayacağı konusunda farkındalıklarını attıran öğrencilerimiz kendi harçlıklarından ayırdıkları katkılar ile tedavi sürecinde olan hayvan dostlarımız için bağışta bulundular. İsteyen öğrencilerimiz bu günün anısına bahçede bulunan Pati Atölyesi'nden hediyelikler aldılar. Bunlarla birlikte kurum velimiz Ercan Yılmaz'ın gönüllü olarak temin ettiği mamaları yanlarında götürüp mama ihtiyacına destek oldular. Tüm veli ve öğrencilerimize destekleri için teşekkür ederiz.

07.10.2021