ÇEK KURUMLARINA KEYİFLİ BİR GEZİ

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı ağustos ayı seminerlerinin son günü, ÇEK Özel 3 Mart Azizoğlu Eğitim Kurumlarının tüm öğretmenleri ÇEK'in bünyesindeki kurumları ziyaret etti.

Sırasıyla ÇEK Özel Görükle Yükseköğrenim Karma Öğrenci Yurdu, ÇEK Özel Beşevler Anaokulu ve ÇEK Güler- Osman Köseoğlu Ortaöğretim Kız Öğrenci yurdunu gezen öğretmenlerimiz, kurumlarımızın çalışanlarıyla buluşmaktan büyük keyif aldılar.

Okulumuzda bu sene çalışmaya başlayan öğretmenlerimiz kurumlarımızı yakından tanıma fırsatı buldular. Bu ziyaretlerin ÇEK'in tüm kurumlarının ve çalışanlarının sıkı bağlarla birbirine bağlanmasına vesile olduğunu belirtip günden güne büyüyen bir ailenin üyesi olarak yeni eğitim-öğretim yılının başarılı, mutlu ve huzurlu geçmesi için dileklerde bulundular.

20.09.2016