ÇEK KURUMLARINDA BİLİŞİM EĞİTİMLERİ

ÇEK Özel 3 Mart Eğitim Kurumları ilkokul ve ortaokul kademelerinde çok yönlü bilişim eğitimleri devam etmektedir.

Bu yıl bilişim alanında da imece kültürünün önemi ve devamlılığı açısından ÇEK Güler- Osman Köseoğlu Ortaöğrenim Kız Öğrenci yurdunda da Kır Çiçekleri'miz ile 2016-2017 eğitim-öğretim yılının 1. Dönemi ile birlikte bilgisayar ve bilişim eğitimlerimize başladık.

Belli bir plan dâhilinde derslerimizi ÇEK Özel 3 Mart Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Çağlar TUNÇEL tarafından bilgisayar eğitimi verilmektedir.

Öğrencilerimiz bu eğitim ile Microsoft Office programlarını etkin olarak kullanabilecek, Photoshop programı ile kendi görsel tasarımlarını ortaya çıkarabilecek, Dreamweaver programı ile kendi web sitelerini oluşturabilecek, Basic programlama (yazılım) dilini öğrenerek geleceğin teknolojilerini üretebilecek noktalara geleceklerdir.

Bilişimde çok yönlü eğitim tüm ÇEK kurumlarında artarak devam etmektedir.

21.02.2017