ÇEK ÖĞRETMENLERİ YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIR

ÇEK Özel 3 Mart İlkokulu ve Ortaokulu tüm idareci ve öğretmenleri 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı hazırlık çalışmalarının ilk gününde bir araya geldiler.

14.08.2017 Pazartesi günü yapılan toplantıda kadromuza yeni katılan öğretmenlerle tanışıldı.Hazırlık çalışmaları programı dağıtıldıktan sonra yapılacak çalışmalar program üzerinden genel hatları ile tek tek görüşüldü.

Atatürk ilke ve devrimleri ışığında; çağdaş, laik, demokrasiye sahip çıkan, her şeyden önce gelişime ve yeniliğe önem veren, insani duygularıyla hareket eden bireyler yetiştirmek için yapılması gerekenlerin üzerinde bir kez daha duruldu.

Daha sonra kadromuza yeni katılan öğretmenlerimize bir oryantasyon çalışması düzenlendi.

Bu eğitim- öğretim yılında da başarılarımızın katlanarak artacağı, huzur dolu ve mutlu bir sene geçirmek dilekleriyle toplantıya son verildi.

2017-2018 Eğitim ve öğretim yılının ulusumuza, Bursa'mıza ve özelde tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyoruz.

26.08.2017