ÇEK ÖZEL 3 MART EĞİTİM KURUMLARI 2016/2017 BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜMÜ ÇALIŞMALARI BÜTÜN HIZIYLA DEVAM EDİYOR

ÇEK ÖZEL 3 MART EĞİTİM KURUMLARI 2016/2017 BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜMÜ ÇALIŞMALARI BÜTÜN HIZIYLA DEVAM EDİYOR

2016 - 2017 Öğretim yılında da her yıl olduğu gibi,Basketbol, Voleybol, Hentbol, Masa Tenisi, Kort Tenisi, Eskrim, Cimnastik, Satranç, Yüzme, Bocce, Okçuluk,  branşlarında Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği okullar arası yarışmalara ve Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği spor şenliklerine katılım sağlayacağız ve çalışmalarımız bütün hızıyla devam etmektedir.

Çalışmalarımız küçük ve yıldız takım yaş kategorilerinde Salı ve Perşembe günleri Etkinlik saatlerinde devam etmektedir.

Hentbol ve voleybol takımlarımız Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor salonunda, Basketbol takımlarımız Nilüfer Belediyesi 100. Yıl Spor Salonunda çalışmaktadır.

Bireysel branşlarda kulüplerde çalışmalarına devam eden sporcularımızın takibi sorumlu Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından sağlanmaktadır.

Geçtiğimiz yıl ikinci döneminde çalışmalara başladığımız 4. Sınıflardan oluşan Halk Oyunları okul ekibimiz haftada bir gün çalışmalarına devam etmektedir. Önümüzdeki dönemde gösterilere, şenliklere ve yarışmalara katılım sağlayacak olan ekibimize öğrencilerimizin büyük ilgisini görmekteyiz.

Bu yılki hedefimiz 2015-2016 öğretim yılında 335 lisanslı sporcu ile kazandığımız 37 kupa ve 203 madalyanın üzerine çıkarak başarılarımızı artırarak devam ettirmektir.


30.11.2016

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.