ÇEK ÖZEL 3 MART'TA HENTBOL RÜZGARI

15 Aralık 2016 Perşembe günü Nilüfer Belediye spor Hentbol Takımı okulumuzu ziyaret etti. Konferans salonunda ortaokul öğrencilerimizi n katılımı ile düzenlenen panel son derece keyifli ve eğlenceli geçti. Sporcular kendilerini tanıttılar ve yaptıkları günlük programlar hakkında öğrencilerimize bilgi verdiler.

Yabancı sporculara öğrencilerimizin sordukları İngilizce ve Rusça sorularla panel daha renkli bir hale geldi.

Okulumuzun hentbol takımı ile misafirlerimiz yakından ilgilenip yol gösterici olmaya çalıştılar. Kendi hayatlarından örnekler vererek nasıl daha iyi bir sporcu olmaları gerektiğini anlattılar.

Panelimiz gelen misafirlerle toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. Öğrencilerimiz adına çok faydalı ve keyifli bir panel gerçekleşti.

Sporla ilgili eğitici panel, seminer ve etkinliklerimizi her branşta arttırarak devam ettirmeyi hedefliyoruz.

Katılan sporcu misafirlerimiz;

FIRAT EMİROĞLU - KULÜP BAŞKANI