DELF SINAVLARINDA BÜYÜK BAŞARI

DELF (Fransızca dilinde eğitim diploması) ve DALF (ileri seviye Fransızca dili diploması) Fransızca dilini öğrenen yabancıların yetkinliklerini belgeleyen ve Fransız Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen resmi dil diplomalarıdır. Bu diplomalar tek elden hazırlanmış mesleki, akademik ve eğitim alanlarında uluslararası geçerliliğe sahiptir.

Okulumuzda Fransızca derslerinde Avrupa Dil Birliği kriterlerine göre hazırlanmış kitaplar takip edilmekte ve öğrencilerimiz Avrupa Dil Birliği kriterlerine göre uygulanan DELF sınavlarına hazırlanmaktır.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimiz bu sınava katılmış ve A1 düzeyinde başarılı olmuşlardır.

Okulumuzun ve öğrencilerimizin bu seviyeye ulaşmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

19.10.2018