'DEUTSCHLEHRERTAG 2016' İM GOETHE-INSTİTUT /GOETHE ENSTİTÜ'DE ALMANCA ÖĞRETMENLERİ GÜNÜ

'DEUTSCHLEHRERTAG 2016' İM GOETHE-INSTİTUT /GOETHE ENSTİTÜ'DE ALMANCA ÖĞRETMENLERİ GÜNÜ

Okulumuzun Almanca öğretmenleri Burcu Yurtseven ve Hafize Korkmaz Goethe-Institut tarafından İstanbul'da düzenlenen Almanca Öğretmenleri Günü'ne katıldılar.

Tüm gün boyunca farklı seminerlere katılan öğretmenlerimiz, derslerini daha özendirici ve hedefe yönelik  tasarlamada yardımcı olabilecek çeşitli çalışmalarda bulundular.     Seminerlerde yenilikçi ders yöntemi ve malzemeleri konusunda atölye çalışmalarına katıldılar.                                                       Katıldıkları seminerlerin en önemli kısmı da okulumuzda 5 yıldır yapılan Almanca sertifika sınavı olan Fit in Deutsch sınavına hazırlama teknikleri ile ilgili olan seminerlerdi. Öğretmenlerimiz bu sertifika sınavı ile ilgili olan iki farklı seminere katılıp farklı seviye gruplarını bu sınava hazırlama konusunda bilgi ve deneyimlerini zenginleştirme fırsatı buldular.

Öğretmenlerimiz aynı zamanda İstanbul ve çevresinde görevli meslektaşları ile fikir alış verişinde bulundular ve iletişim ağına dâhil oldular.

Öğrencilerimiz için her daim yeni birikimler elde etmeye çalışan Almanca öğretmenlerimiz Burcu Yurtseven ve Hafize Korkmaz'a teşekkür ediyoruz ve bunun yanı sıra hem onların hem de öğrencilerimizin başarılarının devam etmesini diliyoruz.


02.12.2016

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.