EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİNDEYDİK

EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİNDEYDİK

4-5 Kasım 2016 tarihleri arasında, Ankara The Green Park Otel'de yapılan "FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi"ne birçok alandan konuşmacı katıldı.

Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Çağlar TUNÇEL'in de katılımcı olduğu konferansta Türk Telekom CEO'su Dr. Paul DOANY, Microsoft Eğitim Stratejileri Direktörü Eve PSALTI ve Global Teacher Prize Finalisti Maarit ROSSI gibi dünya çapında eğitim ve teknoloji alanında yöneticilik yapan insanların katıldığı 28 farklı panel-oturum,25 farklı şirket/kurum standı, 30'un üzerinde tasarımsal ve etkileşimli bilimsel etkinlik düzenlendi.

Konferansta eğitim teknolojileri konusunun birçok alanında konuşmacılar kendi bildirilerini yayınladılar. Bunlar arasında "Kodlama(Programlama) Eğitimi", "3 Boyutlu Yazıcı", "Robotik Eğitimi", "STEM" eğitimleri gibi başlıca konularla başlayıp bilişim teknolojilerinin birçok yönüyle ilgili panel, oturum ve atölye çalışmaları yapıldı.

Okulumuzda eğitimlerini sürdürdüğümüz kodlama(programlama) eğitimi, ROBOTİK EĞİTİMİ ve STEM ARDUİNO ELEKTRONİK YAZILIM EĞİTİMLERİ açısından çok yararlı uygulama ve bilgi dolu bir konferans oldu.

ÇEK'li öğrencilerin her zaman teknolojiyi doğru ve yararlı kullanan, sadece bu teknolojiyi kullanmakla kalmayıp üreten ve geliştiren birer bireyler olması için Hizmet İçi çalışmalarımız devam ediyor.


30.11.2016

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.