EKO TİM HEM EĞLENDİ HEM ÇALIŞTI

Eko okullar projesi kapsamında düzenlenen çevre şenliğinde on kişiden oluşan eko tim grubumuz  ile okulumuzu başarıyla temsil ettik.

11 okuldan toplam 110 öğrenci ile gerçekleştirilen şenlikte, her okul bir sokak oyunu istasyonu oluşturarak öğrencilerin gruplar halinde eğlenceli vakit geçirmesini sağladı.

İstiklal marşı ve çevre dansı ile başlayan etkinlikte ip atlama, boş kaleye top atma, sek sek, yüzük oyunu, sandalye kapmaca, dokuz taş ... gibi toplam 11 oyun oynandı. her öğrencinin her oyunu oynaması sağlanan istasyon etkinliği ile öğrenciler bilmedikleri oyunları öğrendiler, yarışmalarla kazanmanın tadını çıkardılar.

Tüm okullar etkinlik sonunda çevre temizliği de yaparak doğaya olan saygılarını bir kez daha göstermiş oldular.

01.06.2016