EKO TİM İŞ BAŞINDA

Eco- School Projesi kapsamında okulumuz 4. sınıf öğrencileri bu yıl da geçen yıl olduğu gibi 'enerji' temalı çalışmalarını sürdürmektedir.

Bu çalışmaların bir parçası olarak, Eko -Tim öğrencileri 1,2 ve 3.sınıftaki kardeşlerine 'Enerji Türleri ve Enerjinin Tasarruflu Kullanımı' konulu slaytları ile sunumlarını yaptılar.

Sunumlar esnasında minik öğrencilerimiz heyecanla bu bilgileri ağabey ve ablalarından dinlerken,4. sınıf öğrencilerimiz ise Eko -Tim görevlisi olmanın gururunu yaşadılar.

Sunumların daha anlaşılır olması için Eko -Tim öğrencileri bir hikaye oluşturup bu hikayeyi arkadaşlarına anlattılar.

Hikayenin sonunda kendi evlerindeki durumları kıyaslayarak alabilecekleri önlemleri daha iyi kavradılar.

Sunum sonrası soru-cevap yöntemi ile öğrenilenler de pekiştirildi.

29.12.2016