ELI-IBER "DİL İLE KÜLTÜRLERARASI KÖPRÜLER KURMA" KONFERANSI

"ELI & İber Eğitim Bölümü'' nün İstanbul Kalamış'taki Wyndham Hotel'de ev sahipliği yaptığı ve bu yıl ELE(İspanyolca)'nin de dahil olduğu ELT(İngilizce), DAF(Almanca) ve FLE(Fransızca) konferansının üçüncüsü 29 Şubat 2020 tarihinde gerçekleşmiştir.

Bu konferansta, öğrencilerin yabancı dil öğreniminde dil ile kültürler arası köprü kurma yeteneklerini nasıl geliştirecekleri konusunda bilgi alışverişi yapılmış ve diğer kültürlerle etkileşim kurarak dili geliştirmeye yönelik yöntem ve teknikler üzerine konuşulmuştur.

Okulumuz Fransızca Bölümü öğretmenlerinden Duygu Seyis ve Almanca Bölümü öğretmenlerinden Burcu Bayezit konferansa katılmış ve  "Dil ile köprüler kurma" adı altında alanında uzman eğitmenlerle etkileşimli bir ortamda, interaktif bir eğitime katılmışlar ve deneyimlerini paylaşmışlardır.

07.03.2020