ENERJİNİ BOŞA HARCAMA AFİŞ ÇALIŞMALARI

Eco- Tim öğrencilerimiz birinci, ikinci ve üçüncü sınıf öğrencilerimizin enerji türleri konusunda dikkatini çekmek için enerji türleri konulu afişler hazırladılar.

Bu afişleri sınıf kapılarına asarak sınıfları enerji türlerine göre isimlendirdiler. Enerji türlerinin neler olduğunu merak eden öğrenciler kapıdaki sloganların anlamlarını öğrenmek istediler ve enerjinin tasarruflu kullanımı konusunda duyarlılık kazanmaya başladılar.

Sloganlar ile başlayan merak uyandırma sürecinin ardından öğrencilerimiz, ilerleyen zamanlarda arkadaşlarını daha detaylı bir şekilde bilinçlendirmek için slayt sunum hazırlayacak, birinci, ikinci ve üçüncü sınıf öğrencilerine slayt sunum yapacaklar, merak ettikleri soruları cevaplandıracaklar.

LÜTFEN DUYARLI OLALIM... EN UCUZ ENERJİ TASARRUF EDİLENDİR!

29.12.2016