FARKLI DİLLERDE AYNI DUYGULARLA MÜZİK

Okulumuz geleneksel müzik gecesi BAOB konser salonunda gerçekleştirildi. Sunuculuğunu Müzik Öğretmenimiz Salih Yorgancı ve şefliğini Bahadır Sevik'in yaptığı 5.6.7.ve 8.sınıflardan oluşan 120 kişilik koro ve solistler İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Rusça, Makedonca ve Arnavutça şarkılardan Türkçe'ye uyarlanmış şarkıları seslendirdi. Okul koromuz seslendirdiği şarkılarla izleyicilerden büyük alkış aldı. Konserin konuk sanatçısı 1990'lı yılların güçlü sesi ve yorumuyla usta sanatçı Attila Atasoy oldu. Dilenci, Anılar, Haberler, Sanadır bütün şarkılarım adlı şarkılarını seslendiren sanatçı ayrıca okul koromuz ile eski dostlar ve ağlama değmez hayat şarkılarını da seslendirdi. Konserin sonunda Özel 3 Mart Eğitim Kurumu müdürü Ayla Okumuş ve Çağdaş Eğitim Kooperatifi Başkanı Buğra Küçükkayalar, Müzik öğretmeni Bahadır Sevik ve Salih Yorgancı ile sanatçı Attila Atasoy'a teşekkür ederek plaket ve teşekkür belgesi verdi.

22.03.2019