FOREIGN LANGUAGES NIGHT 2018

FOREIGN LANGUAGES NIGHT 2018

Yabancı Diller bölümümüz her sene düzenlenen Yabancı Diller Gecesi'ni okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirdi.

İngilizce Drama Kulübü öğrencilerimizin hazırladığı "The Histerical History of Trojan War" adlı İngilizce komedi ile başlayan gecemiz 7. sınıf öğrencimiz Doğa Kümük 'in Almanca okuduğu Ilse Kleberger 'in ''Sommer'' adlı şiiri ile devam etti.

DI grubunun hazırladığı güzel sanatlar dalında "Fairy Avacado" adlı müzikal gösterisi ve yine DI grubunun hazırladığı "Sunshine" sosyal sorumluluk dalında hazırlanan performans büyük beğeni ile izlendi.

6. Sınıf Almanca öğrencilerimiz Cem Temizkan ve Ceylin Duygulu'nun videolara seslendirme - diğer bir değişle - dublaj performansları seyircilerin çok eğlendiği ve ilgi gösterdiği bir gösteri oldu.

7. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı Check Point bölümünde okunması zor kelimeler ve tekerlemeler ile sahne heyecanı değerli velilerimize kadar taşındı.

5,6. ve7. Sınıflarımızın sosyal etkinlik kulübünde oluşturduğu Fransızca oyun "2 Familles Une Maison" adlı oyun beğeniyle izlendi.

Bir sonraki performansımız ise 7. sınıf öğrencilerimizden Nilsu Tişli'nin okuduğu Jacques Prévert'in  ''Beau Matin'' adlı şiirdi.

Okulumuzun geleneksel yarışması haline gelen "Quiz Show", 7. Sınıf öğrencilerimizin katılımıyla İngilizce, Almanca ve Fransızca sorularla, hem velilerimizin hem de öğrencilerimizin hoş vakit geçirmelerine, yeni bilgiler öğrenmelerine katkı sağladı.

Geceyi 5. Sınıf öğrencilerimizin canlı seslendirdiği İngilizce, Almanca ve Fransızca şarkılarla tamamladık.

Geceye ÇEK Yönetim Kurulu Başkanımızın da katıldığı gecemizde velilerimiz ve öğrencilerimiz hoş ve keyifli zaman geçirdiler. Bu gecede emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize ayrıca katılımlarıyla bize destek sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.


07.06.2018

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.